Norma Rio Wedding's Ideas
Norma Rio
By: Norma Rio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Apr-2009 22:47 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Hanif & Lily di Taman Putra Perdana pada 15hb March 2009

Pandangan Depan Pelamin
Pandangan Sisi
Hiasan tangga
View all 6 photos...
Pelamin ni hasil idea pengantin perempuan, lily....jadi saya ikut saja laa kehendaknya..
bermula dengan set pelamin berbunga rose pink, hiasan tangga, set hiasan bilik tidur, bunga meja makan beradap dan f.o.c flower arch.... Pakej ni hanya RM2,700.00 sahaja..

Tapi saya baru dapat tahu yang Ayah Hanif baru saja meninggal dunia pada 2/4/09 tadi... al-fatihah...akibat serangan jantung, tahziah saya ucapkan buat keluarganya terutama sekali kepada Cikgu Maimunah (ibu hanif) agar banyak bersabar...amin


Thursday, 9-Apr-2009 15:26 Email | Share | | Bookmark
Majlis Di Dewan Sivik MBPJ pada 21hb Febuary 2009

Pandangan Depan Pelamin
Pelamin dari sisi tepi
flower arch bersilang
View all 6 photos...
Majlis ni dilangsungkan pada 21hb Feb 2009....sorry la lambat sangat nak up date.
Pakej kali ini termasuk pelamin mega lebar 22ft, flower stand, flower arch bersilang dan main table. Menggunakan bunga rose lipstik pink dan putih and less leaf... itulah kehendak pengantin...cik shafarah..kalau berkenan call me at 012-3806675...tzzz


Saturday, 13-Dec-2008 14:30 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Di Dewan MBSA Shah Alam

Flower Arch Ala Rimba...
Pelamin dari sisi tepi
Setting table & chairs
View all 6 photos...
Majlis ni berlangsung pada waktu malam...kami setting pelamin, flower arch dll bermula pada pukul 11 pagi hinggalah sampai petang...Kali ini syukur sebab my friends Rina (dia lah mak andamnya drp D'Renjis & her friend...Zana Cantik! membantu kerja2 mendecor bunga...maklumlah my sepupu yang paling cute tu dah start mula practical kat Hotel Equatioral KL (sorry la betul ke ejaan ni??). Apa pun alhamdullilah...tengoklah hasilnya..

Terima kasih kepada tuan rumah Puan Hashimah kerana memberi kerjasama yang baik.. mereka tak kacau pun masa kami buat kerja...mudah sangat.
u so,jangan lupa call me (at 012-3806675 - Norma) if you all need me to decorate your pelamin during your wedding day's.....see you in next issue...


Sunday, 7-Dec-2008 15:12 Email | Share | | Bookmark
Cup Cake for Aidiladha..

Warna2 aisingnya
Ada 2 perisa, coklat & butter
Tengah dihias la tu..
View all 5 photos...
emm...tahun ni dalam sejarah....selalunya cuma buat muffin je, tapi tahun ni suprise sikit sebab buat cupcake...Petang tu lepas balik dari USJ terus ke dapur mula operasi.... apa lagi buat benda ni la. Mula2 tu kekok sikit lama2 syok habis...my daughter Anis pun tolong decoratekan...ha yang my boy to tunggu masa nak ngap je...ha tengok yee..
Ni mesti anak2 buah kat kampung suka ni...ye ha!
Untuk tu kami sekeluarga mengucapkan 'Selamat hari raya Aidiladha..buat semua umat Islam di Malaysia...'


Saturday, 6-Dec-2008 03:58 Email | Share | | Bookmark
My Baby Girl

 
 
Ini la baby girl saya...namanya Adrianna Ria..emm masa foto ni baru 6 bulan...skrang ni dah 1tahun 3 bulan...bertambah tembam macam apam....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net